Шалені гроші: Стало відомо, скільки заробляють пропаг**дони на росТБ

Керівництво Росії вкладає шалені гроші у просування своєї політики і пропаганди за кордоном, зокрема у Західній Європі. Про це на зустрічі із ветеранами війни на Донбасі розповів міністр закордонних справ Павло Клімкін. Зокрема, на телеканалі Russia Today зарплатня може складати 10 тисяч євро, повідомляють Патріоти України.

"За участь у певних заходах росіяни платять у конвертах по 800 євро на одного. А один французький журналіст мені розповідав, як у них запускався канал Russia Today. При влаштуванні на роботу питали: "Ти скільки отримуєш зарплати – 5,5 тисяч євро? Зараз матимеш 10, тільки підпиши все і будеш у нас працювати". Це шалена ціна за лояльність до Росії", – відзначив він.

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...