Шаленство скреп: У Росії пенсіонер порізав чотирьох осіб в редакції газети через Сталіна

У Ставрополі Російської Федерації в понеділок близько 11:00 пенсіонер напав на співробітників редакції газети партії КПРФ "Родина" та членів партії в Ставрополі, вимагаючи опублікувати статтю про Йосипа Сталіна, заявив депутат думи Ставропілля Віктор Лозовий, повідомляють Патріоти України.

"Він вимагав, щоб опублікували його статтю про Сталіна. Коли йому сказали, що розглянуть це рішення на колегії, то він дістав мисливський ніж і напав на головного редактора", - сказав Лозовій, додавши, що інцидент стався після 11:00.

За його словами, нападникові близько 70 років. Постраждали головний редактор газети Микола Бондаренко, якого довелося госпіталізувати, і три співробітники крайкому КПРФ. "Ми надали пораненим на місці допомогу, викликали швидку. Головного редактора газети відвезли в травмпункт накладати шви. У нього лицьова рана", - додав депутат.

За словами Лозового, у решти постраждалих травми середнього та легкого ступеня тяжкості, від госпіталізації вони відмовилися. За словами депутата, напад на співробітників редакції газети партії КПРФ "Родина" та членів партії в Ставрополі зробила психічно хвора людина. У прес-службі ГУ МВС по регіону повідомили, що нападник вже затриманий і доставлений у відділ поліції, за фактом його дій розпочата дослідча перевірка.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.