Шалений матч Євро-2020: Іспанія швидко відзначилась автоголом, після чого у несамовитій люті мстилася Хорватії, слов'яни гостро відповідали (відео)

Перенейці обіграли Хорватію в максимально дивовижному матчі, де глядачі побачили вісім м'ячіві справжню запеклу битву, зазначають Патріоти України.

Веселощі розпочалися вже з першого голу. Воротар Іспанії Унай Сімон в найпростішій ситуації не прийняв пас від свого захисника і пустив м'яч у власні ворота.

До кінця першого тайму іспанцям вдалося вирівняти ситуацію голом у відповідь.

Спочатку другої половини Сезар Аспілікуета вивів Іспанію вперед відмінним ударом головою.

А пізніше Ферран Торрес відмінно прийняв дальній пас і розібрався з суперником, перш ніж відмінно вкотити м'яч повз воротаря Домініка Ліваковича.

Під кінець матчу Хорватія ожила. Спочатку їм вдалося заштовхати м'яч у ворота Іспанії і відіграти один гол.

А вже на 90+3-й хвилині хорвати зрівняли рахунок і перевели гру в овертайм.

В екстра-таймах Іспанія виправила свої ж помилки. Спочатку забив Альваро Мората виконав "прийняти і забити" другим дотиком у штрафному майданчику.

А п'ятий гол на рахунку Мікеля Оярсабаля, який завершив атаку після пасу з флангу від дані Ольмо.

У підсумку 5:3. Феєричний матч зі смішним автоголом воротаря Іспанії і красивими голами від обох збірних. Іспанія у чвертьфіналі зіграє з переможцем пари Франція - Швейцарія.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...