Шансів на порятунок не було: Юна українка загинула під час тренування із санного спорту в Тернополі

Учениця Жолобівської гімназії (Тернопільська область, Кременецький район) Діана Новосад загинула під час тренування у селі Млинівці на території Кременецької обласної дитячої спортивної школи із санного спорту, повідомляє пресслужба тернопільської поліції. Під час спуску санною трасою там відламався фрагмент дерев'яної дошки, травмувавши 15-річну спортсменку. Ушкодження виявилися несумісними із життям, передають Патріоти України.

Цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відповідно до частини 2 статті 275 (Порушення правил щодо безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель та споруд, що спричинили загибель людей) Кримінального кодексу. Ведеться слідство.

"Відкрито кримінальне провадження обласною поліцією. Доступу до справи поки що немає, тому наразі без коментарів", – цитує Суспільне президента Федерації санного спорту України Анатолія Малищика. "Неможливо словами передати весь біль від втрати. Для кожного, хто знав Діаночку, вона була гарною подругою, ввічливою, доброю та привітною дівчинкою", – йдеться у некролозі у Facebook гімназії.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...