Шансів на порятунок не було: На Вінниччині чоловік загинув під час розчищення дороги від снігу

У Вінницькій області працівник філії "Немирівського райавтодору" загинув, коли посипав дорогу протиожеледним матеріалом, - його збила вантажівка. Трагічний випадок трапився 8 лютого на автодорозі Т-02-05 Куна - Кунка. Про це повідомили в Державній службі України з питань праці, передають Патріоти України.

Зазначається, що дорожник зупинив свій снігоочисний спецавтомобіль обабіч дороги, вийшов із салону і став позаду, як у припарковане авто влетіла фура Renault. Чоловік 1960 року народження отримав несумісні з життям травми. За кермом вантажівки, яка його збила, перебував водій 1991 р. н.

Нещасний випадок розслідуватиме спеціальна комісія. Поліція ж зареєструвала провадження за статтею "порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті". Винуватцю події це може обернутися покаранням у вигляді 8 років позбавлення волі.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...