Шансів вижити не було: Відомий український футболіст та тренер загинув у ДТП (фото, відео)

Колишній головний тренер львівського «Руха» та івано-франківського «Прикарпаття» 47-річний Руслан Мостовий загинув у ДТП. Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу, передають Патріоти України.

Як інформує «Вголос», трагедія сталася на автодорозі Київ — Чоп в Стрийському районі Львівської області. Футбольний фахівець, який перебував за кермом автомобіля «Шкода Октавія», не впорався з керуванням і врізався у відбійник, який буквально прошив салон авто. Шансів вижити у водія не було.

За роки кар'єри гравця Руслан Мостовий виступав за «Львів», «Прикарпаття», «Поділля», «Волинь», «Закарпаття», а також за російські «Спартак» (Нальчик) та «Томь». На тренерській ниві фахівець вивів львівський «Рух» із другої до першої ліги, а у 2021−2021 роках очолював івано-франківське «Прикарпаття».

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...