Шанси є? Названо авіакомпанії, які можуть першими повернутися в Україну

У понеділок відбулася зустріч японської делегації з робітниками Міжнародного аеропорту "Львів". Під час неї показали авіакомпанії, які готові відновити сполучення. Про це йдеться у повідомленні пресслужби аеропорту, передають Патріоти України.

Так, серед потенційних компаній було представлено Windrose, airBaltic, Ryanair, Wizzair, Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian та Swiss.

Раніше, про свою готовність відновити частину авіасполучень заявляла латвійська airBaltic - до та з Києва, Львова та Одеси, коли це дозволять безпекові умови.

Українських водіїв можуть штрафувати на 34 тис.: Ось за що каратимуть

середа, 18 вересень 2024, 17:56

В Україні планують ввести нові штрафи для водіїв, які використовують транспортні засоби, що створюють надмірний шум. Відповідно до законопроєкту №9564, за порушення шумових норм водіям загрожують значні штрафи, які можуть досягати 34 000 гривень, перед...

Українцям обіцяють індексацію пенсій у 2025 році: Ось на скільки підвищать виплати

середа, 18 вересень 2024, 17:42

У проекті Держбюджету на 2025 рік не планується підвищення мінімальної зарплати (вона залишиться на рівні 8 тисяч гривень), а також середнього прожиткового мінімуму (різні для різних категорій) та мінімальної пенсії (2 361 грн), проте індексація пенсій...