Шанувальник диктатора народився у Херсоні: Артист балету Полунін похвалився новими тату з Путіним (фото)

Російський артист балету Сергій Полунін народився у Херсоні та має український паспорт. Це не завадило йому стати фанатом Путіна і зробити цілих три татуювання з портретами диктатора. Полунін опублікував у Instagram нову фотографію зі своїми тату, передають Патріоти України.

Минулого року він заявляв, що видалить з грудей старий портрет Володимира Путіна, але натомість набив двох нових на своїх плечах.

У коментарях під фото розгорілася суперечка. Російські фанати Полуніна вихваляють "мужність і відвагу" Полуніна і називають татуювання "красивим", тоді як інші нагадують йому про війну в Україні та злочини армії РФ. Примітно, що на руці танцюриста видно зведене татуювання з ім'ям Міккі Рурка, який гаряче підтримав Україну після вторгнення РФ.

Минулого року в інтерв'ю чеському виданню iDNES.cz Сергій Полунін пояснив, чому хоче видалити татуювання Володимира Путіна з грудей. "У мене є проста відповідь на це питання. Я вирішив видалити свої татуювання, тому що хотів повернутися до "чистого сімнадцятирічного себе". Щоб знову відчути, яке це, коли на моїй шкірі взагалі нічого немає… тому що у мене дуже довгий час були татуювання на тілі. І я люблю їх усіх, вони були частиною мене... Позбутися їх було непросто, але мені просто потрібно було зрозуміти, хто я без них", - говорив він у грудні 2021 року.

Уродженець Херсона вперше показав портрет президента на грудях наприкінці 2018 року одночасно з отриманням російського паспорта. "У мене є це, щоб захистити мою енергію. Володимир - ангел. Молюся за нього", - прокоментував він своє рішення.

Сергій Полунін переїхав до Лондона з батьками ще підлітком. Він прославився у віці 19 років, став наймолодшим солістом Королівського балету. У 2012 році він оголосив, що кидає танці і хоче зайнятися акторською майстерністю. Зрештою, він поїхав до Росії, де отримав громадянство і продовжує танцювати.

Сергій Полунін знявся у кліпі "Take Me To Church" на музику співака та автора пісень Хозієра. Відео, зняте Девідом Лашапелем, стало хітом на YouTube.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...