"Шашлики скасовуються! Приспускаємо прапори!": Миколаївщина у жалобі через десятки загиблих військових від підступного удару ворога

Внаслідок ворожого ракетного удару по казармі в Миколаєві загинуло щонайменше 50 солдатів. За даними ДСНС, в момент атаки в приміщенні перебувало 200 осіб, передають Патріоти України.

Міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич розповів, що місто обстрілювали із близької відстані, зокрема із Херсонщини, тому миколаївців не встигли попередили про ранкове бомбардування міста. Сьогодні стало відомо про загибель 50 солдатів, проте ДСНС не знає, скільки ще жертв знаходиться під завалами. За інформацією BBC, ще 60 осіб доставлені у лікарні.

Щоб вшанувати пам'ять про українських військових, Миколаївщина оголосила 20 березня днем жалоби. Шашлики скасовуються! Приспускаємо прапори! На згадку про загиблих від нічного ракетного обстрілу сплячих військових, – написав вранці 20 березня голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно