"Щасливі мешканці "елітного дому": Ольга Фреймут розповіла, як зосталась без квартири в центрі Києва

Українська ведуча Ольга Фреймут приголомшила, як із чоловіком зосталась без квартири в центрі Києва. У своєму Instagram знаменитість розповіла, що ще задовго до війни вклалася в будівництво домівки. Мова йде про житловий комплекс на Подолі, передають Патріоти України.

Ольга Фреймут говорить, що вони з обранцем завжди мріяли про житло там і наважилися втілити мрію в реальність. Однак сталося не так, як планувала ведуча. Час минав, а будівництво не завершувалося, а згодом взагалі припинилося.

"Це історія про шахрая. Я вагалася, чи розповідати. Наважилася: когось моя розповідь зможе вберегти. Ми з чоловіком завжди хотіли жити на Подолі. Купили квартиру до війни. Час минав, квартиру купили задовго до війни, але забудовник зупинив будівництво і не повідомив, коли будинок здадуть в експлуатацію. Щасливі мешканці "елітного дому" перетворилися на обібраних лопухів", - поскаржилася Фреймут.

Ведуча говорить, що багато років судилася з забудовником і врешті суд виграла. Однак свої кошти назад так і не отримала. За словами знаменитості, хоч рахунки забудовника заблоковані, але він встиг їх вивести. Утім, Ольга Фреймут не збирається цього просто так лишати, а хоче таки домогтися справедливості.

"Ми з чоловіком подали до суду. Суд тривав багато років. Суд ми виграли. Мені дивно, виграти суд, але не отримати жодної компенсації. У житті бувають матеріальні втрати, це нормально. Але я ніколи не думала, що стану жертвою шахраїв. Якщо чесно, не збираюся цією жертвою ставати. Я сподіваюся, що ця справа набуде розголосу", - зазначила ведуча.

"Шкода, що мене поранили до перегляду цього": Військовий відреагував на скандальне відео про "блогерський фронт"

неділя, 18 серпень 2024, 20:12

Зірка шоу «Ліга сміху», військовий Віктор Розовий, який отримав на фронті тяжке поранення в голову, прокоментував скандальне відео про «блогерський фронт». Коментар він опублікував у своєму сторіс в Instagram, передають Патріоти України. "Чому я отрима...

Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 19:54

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні. В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пер...