Щасливі та вільні роки ще попереду: Харківські нацгвардійці заспівали колядку у храмі, який був пошкоджений авіаударом (відео)

Сьогодні в Харкові проходить Вертеп-Фест. Традиційно учасники фестивалю вертепів збиралися на площі Конституції та йшли з колядками по Сумській. Але цього року через війну фестиваль проходить в онлайн-форматі. 6 січня о 12:00 українці усього світу співають "Нова радість стала", повідомляють Патріоти України.

Одними з перших до співу колядок долучилися нацгвардійці 5-ї Слобожанської бригади. Вони заспівали колядку у храмі Андрія Первозванного, що розташовувався на території військової частини. "Внаслідок авіаційного удару історична будівля зазнала пошкоджень. У мирний час у цьому храмі ми співали колядки, святкуючи Різдво Христове. Сьогодні ми знову тут, аби нагадати: щасливі та вільні роки у нашій Славній Україні ще попереду», — розповів начальник військового оркестру Володимир Столяров.

Військовослужбовці 5-ї Слобожанської бригади беруть участь в акції з 2017 року. Два роки поспіль військовий духовий оркестр очолював ходу колядників, які йшли центральними вулицями Харкова.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...