Щасливої акліматизації: В Україну йдуть морози: де і коли похолодає до -3 (карта)

Погода в Україні на вихідні, 19 і 20 вересня, буде прохолодною. Вдень очікується в середньому +15... +19 градусів. Вночі близько +5... +7 градусів, однак місцями можуть бути заморозки до 0-3 градусів. Де будуть заморозки, якою буде погода на вихідних і коли потеплішає – в прогнозі синоптиків Українського гідрометцентру, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Як повідомляється на сайті синоптиків, в середньому по країні у суботу, 19 вересня очікується +17... +19 градусів. У Волинській, Сумській і Луганській областях на 1-2 градуси нижче вулиця температури. При цьому в Києві 19 вересня очікується +18... +20 градусів. Також тепла погода у Закарпатській області та на півдні країни, де позначки на термометрах досягнуть +20... +22 градусів. Вже вночі середня температура повітря опуститься до +5... +7 градусів. У приморських регіонах традиційно тепліше - +7... +11 градусів.

Погода в суботу буде ясною, але з мінливою хмарністю. Синоптики зазначають, що опадів не очікується. При цьому вітер не буде сильним – до 3-8 м/с.

20 вересня середня температура по країні зросте. Синоптики повідомляють, що у центральних і східних областях показники термометрів піднімуться до +19... +21 градусів протягом дня. Потепління також очікується і на півдні країни, де рівень тепла триматиметься в межах +21... +24 градусів. В інших областях - +17... +19 градусів, за винятком Києва та Закарпаття, де очікується +18... +22 градуси. Вночі температура буде аналогічна показникам суботи. Опадів також не очікується. При цьому вітер не буде сильним – до 3-8 м/с.

Також синоптики попередили про заморозки на вихідних. "Вночі 19 вересня у більшості західних, північних, центральних областей на поверхні ґрунту, в Карпатах подекуди і в повітрі заморозки 0-3°; вночі 20-21 вересня у східних та північно-східних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3° (І рівень небезпечності, жовтий). 18-21 вересня в Україні, крім Волинської, більшості районів Закарпатської та Чернігівської областей, надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - йдеться у попередженні метеорологів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...