Щасливий Горбунов з новонародженим сином на грудях замилував фото - фанати у захваті

Ведучий, актор та продюсер Юрій Горбунов, якому 19 серпня дружина Катерина Осадча народила другого сина, не тямить себе від щастя, передають Патріоти України.

Новоспечений татко не приховує своїх радісних емоцій та залюбки ділиться ними з шанувальниками. Так, на сторінці в Instagram шоумен розмістив перший знімок з немовлям на руках.

Малюк розмістився на грудях у татка, а тим часом Горбунов щасливо усміхається: "Ось він – наша ніжність!" – підписав знімок з сином Юрій.

Зазначимо, що раніше й молода мама Катерина Осадча показала перше спільне селфі з крихіткою. У сторіс ведуча показала, як годує сина. "У когось сніданок телевізійний, а в когось - реальний" – прокоментувала фото Осадча.

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...