"Щастя - воно таке!": Ярош опублікував зворушливий знімок з онуками

Командувач Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош на своїй сторінці у Facebook опублікував зворушливий знімок із двома онуками – Старшою Софійкою та молодшою Олею, передають Патріоти України.

"Ексклюзивний матеріал. Українці 2020. Щастя – воно таке!!! Донечка Іринка дозволила поставити фотку з моїми онучками: Софійка – старша, Олічка (названа зятем на честь бабусі) – молодша. Заради них вартує жити, гинути, вбивати... А у мене ж, ще два онука-козака", – зазначив він.

Користувачі залишають під постом зворушливі коментарі. Зокрема, на допис також відреагував мер Дніпра Борис Філатов, зазначивши, що поважає та любить його сім'ю.

"Простий будинок звичайної людини. Гладилка, дитячі речі, обдерті стіни. Людини, що не нажила за ці роки ні грошей, ні майна, ні рахунків в банках. Нічого крім Слави, Честі і поранень. Дуже тебе поважаю, Брате мій. І люблю твою сім'ю", – написав Філатов.

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...