Щастя було недовгим: У боях за Україну загинув воїн, весільне фото якого потрапило в The Times

На війні проти російських окупантів загинув воїн ЗСУ В'ячеслав Хохлюк. Ще рік тому він одружився з Анастасією Мохіною, яка служила разом із ним у 112-й бригаді територіальної оборони Києва, а фотографії їхнього розпису облетіли соціальні мережі й навіть публікувалися в The Times, передають Патріоти України.

"Вечірній Київ" пише, що Хохлюка не стало декілька тижнів тому. Весілля 25-річна Анастасія та 43-річний В'ячеслав зіграли лише 7 квітня 2022 року.

Відомо, що українець після служби у ТРО перейшов до 5-ї окремої штурмової бригади, де був начальником зв'язку батальйону.

Прощання з Героєм відбулося 27 квітня в Києві на Байковому цвинтарі. Знайомі Хохлюка розповідали, що у мирному житті він займався спортом і любив подорожувати на своєму мотоциклі. Разом із побратимами зі 112-ї бригади ТрО чоловік брав участь у звільненні Київщини. На якій ділянці фронту він загинув, не уточнюється.

Нічний удар по стратегічним об'єктам окупантів в Криму: Севастополь залишився надовго без світла, у школах скасували навчання

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:56

В окупованому Севастополі після нічної атаки призупинено роботу підстанції, у місті - точкові знеструмлення, скасовано заняття у всіх школах, закладах середньої освіти і дитячих садках. Про це повідомив окупаційний керівник анексованого міста Михайло ...

Незаконна стояв від "другого пришестя" Януковича: У Києві вночі знесли храм-МАФ Московського патріархату незаконно побудований біля фундаментів Десятинної церкви Х ст.

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:40

17 травня у Києві демонтували будівлю, яку всупереч законодавству самочинно звела релігійна громада УПЦ МП на території Національного музею історії України в буферній зоні об’єкта всесвітньої спадщини ЮНЕСКО "Київ: Собор Святої Софії та прилеглі монаст...