Щастя як воно є: Максим Галкін показав романтичне фото з Пугачовою, зроблене на річницю весілля

Максим Галкін і Алла Пугачова / instagram.com/maxgalkinru

Вчора, 24 грудня, російські артисти Максим Галкін і Алла Пугачова відзначали день народження своєї сім'ї. Рівно 12 років тому вони пішли під вінець і дали одне одному обітниці бути завжди разом і в горі, і в радості.

З цього приводу вони вирішили вдвох сходити в ресторан в Ізраїлі, де вони живуть з початку повномасштабної війни в Україні.

Їх сфотографували в момент, коли вони підносили одне до одного келихи з вином. Варто відзначити, що у них вийшов майже family-look, тому що Примадонна була одягнена в білу в'язану сукню, а Галкін вважав за краще одягнути кофту на блискавці такого ж фасону.

У кадрі вони широко і щиро посміхаються одне одному. Складно не помітити їхні очі, які світяться.

"12 років узаконеного щастя", - підписав фото Галкін.

Галкін і Пугачова відзначили річницю весілля / instagram.com/maxgalkinru

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...