"Щастя треба? Щастя буде!": Як військовий Санта-Клаус привітав українців з Новим роком (відео)

В мережі з'явилося зворушливе привітання з Новим 2021 роком від українських військових. "Ельфи" 10-ї гірсько-штурмової бригади записали своє звернення у Карпатах, звідки після короткого відпочинку відправляться на передову. Про це йдеться у відеопривітанні на сторінці 10-ї гірсько-штурмової бригади у Facebook, зазначають Патріоти України.

Бійці і Святий Миколай, з-під ошатного вбрання якого виглядали бронежилет, рація і берці, передали українцям свої вітання з Новим роком і Різдвом.

Військові зазначили, що з 2014 року новорічний персонаж Дід Мороз перебуває у розшуку, а на зміну йому прийшов Святий Миколай з позивним "Санта Клаус".

"Ми воюємо для того, щоби все було, як слід: добрі справи, добрі люди. Щастя треба? Щастя буде! Ні про кого не забуде усміхненний старий дід", - словами вірша привітав українців Святий Миколай у бронежилеті.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...