"Щастя" за $4500. Дуже популярний китайський електрокар пройшов краштест: Сотні тисяч власників побачили, що станеться з ними та пасажирами у випадку зустрічного удару (відео)

Пів мільйона автомобілів усього за 18 місяців, саме таку кількість невеличких електромобілів Wuling Hong Guang Mini продали у Китаї. Але тільки зараз людям стало цікаво, наскільки вони безпечні.

Ці сітікари дуже популярні у Китаї та розлітаються, наче гарячі пиріжки. Це не дивно, адже машина закриває усі транспортні потреби та у базовій комплектації коштує 4500 доларів (приблизно 121 500 грн), повідомляють Патріоти України з посиланням на видання MSN.

Традиційно, коли автомобіль виходить на ринок, його тестують на безпеку і Wuling Hong Guang Mini не виключення. Його виставили на краш-тест проти іншого невеличкого електричного автомобіля.

Автомобілі розбивали зі швидкістю 64 км/год та зміщенням у 50%. Такий удар став критичним для опонента, кузов автомобіля було повністю знищено, тож про виживання тут точно не йдеться.

© https://www.msn.com

Wuling Hong Guang Mini показав себе краще, всі залишились живі, але не дуже здорові. Водій отримав серйозну травму ноги та голови, а пасажир трохи вдарився тулубом. Звісно, пошкодження некритичні, але на краштесті другий автомобіль був дуже маленький, тільки уявіть що б було, якби електромобіль потрапив у справжню аварію зі звичайним автомобілем. Найімовірніше, така ДТП стала би фатальною.

Тож китайським водіям треба бути дуже обережним. Адже трафік у Китаї досить жвавий, і краще не потрапляти на цьому малюку у аварію.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...