Ще б жити й жити: Під Харковом загинув ветеран АТО з Полтавщини (фото)

27 серпня у Харківській області загинув військовий з Полтавщини Василь Поліщук. Він брав участь у Революції Гідності, АТО та став на захист України під час повномасштабного вторгнення Росії. Василь Поліщук був двічі поранений, третє поранення виявилося смертельним. Про це повідомили в Оржицькій селищній раді, передають Патріоти України.

"Василь Поліщук загинув на Харківщині у бою. Росіяни залишили без батька двох прекрасних діточок. Саме заради їхнього світлого майбутнього чоловік віддав своє життя. Немає таких слів, які здатні виразити біль та гіркоту втрати", — сказано у повідомленні.

Василь Поліщук народився в селі Старий Іржавець, навчався у Лубенському лісотехнічному коледжі. Однак покинув його, коли розпочалася Революція Гідності. Із 2014 року брав участь в АТО. Спочатку служив у складі батальйону "Дніпро-1", потім — полку "АЗОВ".

В АТО Василь Поліщук отримав тяжке поранення. Однак після курсу реабілітації знову повернувся на фронт. Він служив в українській армії за контрактом. На російсько-українській війні також отримав поранення.

"Під час уже повномасштабної російсько-української війни у квітні цього року отримав ще одне поранення, але і після цього Василь не занепав духом і продовжив захищати Україну від російської навали", — розповіли в Оржицькій селищній раді.

Василю Поліщуку було 27 років. У нього залишилися батьки, сестра та двоє дітей. Поховають військового у рідному селі Старий Іржавець, дата прощання поки невідома.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...