Ще будуть морози і страшні зливи: Синоптики розповіли, якої погоди чекати до кінця травня

Погода в Україні навесні 2021 року сильно відрізняється від попередніх років. Після теплих періодів і яскравого сонця, майже всі області країни затягнуло дощами, а місцями й мокрим снігом. І така погода буде в країні майже до кінця квітня. Згідно з картами порталу Gismeteo, у другій половині квітня ще можливі, навіть невеликі морози ночами, передають Патріоти України.

На сході буде найтепліше, денна температура повітря буде підійматися до +14 +16 градусів. Однак дощі прогнозуються майже кожен день до кінця місяця, а з 18 по 22 квітня можливі страшні зливи та грози. У південній частині погода теж не сильно порадує сонце і в найближчі два тижні повністю сухий день очікується лише один. 20 квітня прогнозується моторошна злива. Температура вночі коливатиметься від +5 до +9 градусів, вдень від +10 до +14 градусів.

На півночі сильна гроза можлива 16 квітня, а потім зливи прогнозуються з 19 по 21 квітня. А на Вербну неділю, 24-25 квітня, очікується зниження температури вночі до -1 градуса. Денна температура у другій половині квітня стабільною не буде, від +7 до +14 градусів.

Не сильно пощастить з погодою і мешканцям західних областей. Після декількох холодних днів і мокрого снігу в регіоні потеплішає до +11 градусів. Однак 23-25 квітня очікується нове похолодання до -2 градусів вночі та +6 +8 градусів вдень. 19-20 квітня очікуються грози. Київ до кінця квітня буде заливати дощами майже кожен день. Найсильніші – 16, 20, 21 і 26-28 квітня. 24-25 квітня очікується похолодання, вночі до -1 градуса, вдень близько +9 градусів. Загалом у столиці денна температура не буде перевищувати +12 +14 градусів.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...