Ще й побили на додачу: В Одесі охоронці ТЦ змусили чоловіка вмитися зеленкою (фото, відео)

В Одесі охоронці познущалися з чоловіка, змусивши його вмитися зеленкою. Причиною нібито стало те, що він зайшов до магазину "Таврія-В" із власним товаром, передають Патріоти України.

Інцидент трапився у внутрішньому кабінеті торговельного центру "Афіна", а тими, хто знущався над відвідувачем, – співробітники охоронного агентства "Зевс". Відео з’явилося у Facebook-спільноті "Підслухано Одеса".

"Опублікуйте, будь ласка, анонімно. Ця подія відбувається в магазині "Таврія-В" в "Афінах". Просто шок, куди дивиться адміністрація магазину. Нелюдяність охорони. Начебто чоловік зайшов зі своїм товаром у магазин без чека і не зміг це довести", – зазначили очевидці.

На кадрах окрім охоронців видно також чоловіка без форми, який теж вказує, що робити "затриманому". Зокрема, співробітники фірми налили бідолашному в руку зеленку й змусили цим вмитися. Після цього один із охоронців вдарив його.

Інцидент викликав обурення у користувачів мережі. Тоді як в охоронній компанії, пише ТСН, відмовилися надати коментар, але пообіцяли опублікувати інформацію у своїх соцмережах.

В адміністрації магазину "Таврія-В" запевнили, що подія відбулася давно і їхні працівники в ній участі не брали. Чи був це ще один новий випадок, компанії невідомо. На гарячу лінію, за їхніми словами, ніхто не звертався.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...