Ще й середній палець показала: Львівська чиновниця відмовилася встати під час виконання Державного Гімну (відео)

Чиновниця Львівської ОВА відмовилася встати під час виконання Державного Гімну і показала середній палець, коли їй зробили зауваження. У Львівській обласній військовій адміністрації повідомили, що жінку вже звільнили з посади на тлі скандалу, передають Патріоти України.

На відео, яке поширили в соцмережах, видно, як жінка сидить на лавці на вулиці, поки навколо неї інші люди співають Державний Гімн під час заходу на підтримку українських полонених і зниклих безвісти. Коли ж її почали знімати на відео, жінка показала середній палець. Авторка відео розповіла, що після цього жінка "кинулась тікати", але її все ж встигли наздогнати поліціянти. Їм вона показала документи та сказала, що працює у Львівській ОВА.

Як виявилось, це працівниця Львівської ОВА Лідія Токарєва (Данько). Згідно з декларацією на сайті НАЗК, вона працює провідною спеціалісткою відділу аналітичної роботи управління інформаційної політики. Лідія Токарєва працює у ЛОДА із 2017 року.

У коментарі виданню ZAXID.net керівник департаменту внутрішньої політики ЛОДА Юрій Горун розповів, що жінка, зображена на відео, справді працювала в адміністрації, але вже звільнена. Її звільнили після того, як вона написала відповідну заяву. Від 24 серпня вона більше не працює в ОВА. "Такі дії неприпустимі не те що для чиновників, а для українців загалом", — сказав Горун.

"Має знайти": Олександр Усик сказав, чого сьогодні найбільше бракує українському боксу

вівторок, 27 серпень 2024, 6:48

Абсолютний чемпіон світу в ексклюзивному інтерв'ю NV розповів про проблеми у вітчизняному спорті, передають Патріоти України. Зокрема, на питання чого сьогодні найбільше не вистачає українському боксу, Усик відповів так:. «Менеджерів. Бо саме якісний м...

Уряд затвердив ціни на газ до наступного року: Стало відомо, скільки платитимуть українці

вівторок, 27 серпень 2024, 6:44

Кабінет міністрів до 30 квітня 2025 року подовжив дію спецобов'язків щодо пільгового постачання газу підприємствам теплокомуненерго, побутовим споживачам, операторам газорозподільних систем та виробникам електроенергії. Уряд ухвалив таке рішення на зас...