Ще й встановив два світові рекорди: Українець створив витвір мистецтва зі звичайного курячого і гусячого яйця (фото)

Український майстер народної творчості Анатолій Бойко зробив у шкаралупі гусячого яйця 52 754 просвердлених отвори. Також він зробив у шкаралупі курячого яйця ще 33 436 отворів і встановив два світові рекорди. Про це в неділю, 18 квітня, розповіла керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"17 квітня 2021 у Володимир-Волинському ми провели реєстрацію відразу двох світових рекордів - "Максимальна кількість отворів, просвердлених в шкаралупі гусячого яйця" і "Максимальна кількість отворів, просвердлених в шкаралупі курячого яйця", - написала Вєтрова.
Вона уточнила, що в шкаралупі гусячого яйця 52 754 просвердлених отвори, а діаметр кожного з них становить всього 0,2 мм. "Практично між отворами відстань на шкаралупі залишилася ширше нитки", - уточнює керівник Національного реєстру рекордів.
Крім того, Анатолій Бойко в звичайному курячому яйці просвердлив в шкаралупі 33 436 отворів діаметром 0,15 мм. "Це отвори діаметром як людська волосина. Для цієї ювелірної роботи майстру знадобився місяць щоденної кропіткої роботи і 55 свердл", - йдеться в описі рекорду.
Анатолія Бойка в світі називають "Волинський Фаберже". Всього в його колекції майже 500 унікальних робіт з шкаралупи яєць, прикрашених металом і дорогоцінними каменями, жодна з яких не повторюється.

Тісу перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...