Ще й вихваляється: Популярний блогер Паша Бумчик виклав відео, як утік горами до Румунії

Український руфер Паша Бумчик, який має кілька сотень тисяч підписників у соцмережах, зняв відео про те, як незаконно перетнув український кордон після отримання повістки Відео він поширив в instagram, передають Патріоти України.

Два дні тому український блогер Паша Бумчик, відомий екстремальними роликами на Twich, розпочав серію сторіс про "похід у гори". Зібравши одяг і спорядження, як для походу, він вирушив у ліс, а всю свою подорож транслював в instagram і TikTok.

Фото: instagram Паші Бумчика

Чоловік показав, що 13 вересня 2024 року отримав повістку. Тому менш ніж за тиждень 27-річний мешканець Києва вирішив втекти до Румунії через гори. Паша Бумчик перетворив документування власного порушення закону на шоу, транслюючи в сторіс, з якими складнощами йому довелося зіткнутися.

Фото: TikTok Паші Бумчика

За одну добу він здолав понад 44 км і жалівся на фізичну втому.

Бумчик повідомив, що йому вже зробили всі документи, він орендував готельний номер у Румунії поблизу відділку прикордонної поліції, який йому і порадила прикордонна поліція Румунії. Блогер анонсував трансляцію, в якій 23 вересня розповість подробиці незаконного перетину кордону.

Фото: instagram Паші Бумчика

Паша Бумчик (справжнє прізвище Двуличанський) - уродженець Житомира. Він здобув популярність у 2015 році, проїхавшися у 18-річному віці на даху метро. Наразі в instagram він має 428 тисяч підписників, а у TikTok - понад 180 тис.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...