Ще одна жертва російських нелюдів: Помер хлопчик, який під час ракетного удару РФ по "Охматдиту" був у реанімації

Помер хлопчик, який перебував у відділенні реанімації Охматдиту в Києві у момент російської ракетної атаки 8 липня. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко в Facebook в середу, 10 липня, зазначають Патріоти України.

За його словами, дитина на момент ракетного удару знаходилася у критичному стані у відділенні реанімації Охматдиту. Після - хлопчик був транспортований до однієї зі столичних лікарень.

Нагадаємо, 8 липня росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні. Однією з цілей стала лікарня Охматдит у Києві. Під час удару в Охматдиті перебували 627 дітей, восьмеро з них зазнали поранень, двоє дорослих загинули. 94 пацієнтів транспортували в інші лікарні.

Відрубали палець і пробили голову: у Кракові група поляків жорстоко побила юнака із України

вівторок, 16 липень 2024, 10:35

У Кракові на місцевій водоймі група поляків напала із мачете та сльозогінним газом на 17-річного українця і жорстокого його побила. Хлопцю відрубали палець і пробили голову. Про це повідомляє yavp.pl. За повідомленням, напад стався ввечері, 10 липня. 1...

"Бавовна" вийшла на славу? В окупованому Маріуполі пролунали вибухи, місто частково знеструмлене, - Андрющенко

вівторок, 16 липень 2024, 9:50

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про серію вибухів в окупованому росіянами місті, прильоти і знеструмлення у деяких районах, передають Патріоти України. "Маріуполь. Зафіксовано більше 5 вибухів". Згодом Андрющенко повідомив про щонайме...