Ще одній категорії установ дозволили бронювати 100% працівників

Кабінет міністрів України затвердив повне бронювання для осіб, які є виконавцями проєктів міжнародної технічної допомоги. Ця норма закріплена у постанові Кабміну від 5 червня 2024 р. №650.

Згідно з новим порядком, представництва донорських установ та виконавці проєктів міжнародної технічної допомоги, які визнані критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, мають подати список до Секретаріату Кабінету Міністрів України для включення до переліку.

Важливо зазначити, що для представництв донорських установ та виконавців проєктів міжнародної технічної допомоги, які є критично важливими, не застосовується обмеження щодо кількості військовозобов'язаних, які підлягають бронюванню. Тобто відстрочку від мобілізації можуть отримати всі працівники установи.

Перелік критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період підприємств, установ та організацій, до яких належать представництва донорських установ та виконавці проєктів міжнародної технічної допомоги, затверджується Секретаріатом Кабінету Міністрів України.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...