Ще один француз загинув, захищаючи Україну

Міністерство закордонних справ Франції оголосило трагічну новину. В Україні під час бойових дій загинув французький доброволець, який мобілізувався до лав Інтернаціонального легіону. Минулого тижня його життя забрав російський снаряд, інформують Патріоти України.

"Ми дізналися сумну новину про його (добровольця – ред.) смерть. Висловлюємо наші співчуття родині, з якою відповідні служби міністерства… перебувають на зв'язку", – зазначили в зовнішньополітичному відомстві.

Він став восьмим громадянином Франції, який загинув під час війни в Україні, після 30-річного Кевіна Давіда – добровольця, вбитого російськими військами під Бахмутом.

Французьке МЗС порекомендувало своїм громадянам не відвідувати Україну, оскільки "там вся територія може потрапити під російський обстріл".

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:37

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...