Ще один "геній" з Кривого Рогу: Блогер заявив бійцям ЗСУ, що "Росія зе бест", довелось вибачатись і визнати себе "дебілом" (відео)

Блогер Влад Гантеля заявив бійцям ЗСУ, що "Росія зе бест": відео

Стрімер і ютубер Влад Гантеля вирішив проявити свою любов до Росії і зневагу до України. У живому чаті, в якому сиділи бійці Збройних сил, він заявив, що Росія – найкраща держава, зазначають Патріоти України.

Хлопці із ЗСУ, загорнуті у прапор, і у камуфляжі спілкувалися з блогером онлайн через "Чат Рулетка". Побачивши військових, провокатор, вочевидь, вирішив додати собі скандальної слави.

"Росія – зе бест"

Блогер заявив хлопцям, що "Росія, кажу, зе бест." Коли хлопці почали бурхливо і з лайкою реагувати на його слова, блогер став її перекривлювати.

Далі стрімер став хизуватися, що його ніхто не знайде і погрожувати йому не треба. Він сказав, що це самі хлопці до нього прийшли в ефір, тож хай самі "у**бують".

"Героя" інциденту звати Влад Гантеля. Він ютубер, оглядач ігор і стрімер. На його каналі понад 166 тисяч підписників.

Вибачення підвезли зовсім скоро

Уже наступного дня Влад Гантеля вирішив вибачитися за свої слова. Він назвав їх "дурним жартом, якого ніде не повинно бути". Пообіцяв, що більше такого не допустить, а вчинок схарактеризував "дебільним".

Блогер заявив: любить Україну і пишається тим, що народився тут. До того ж пообіцяв: допомагатиме українським бійцям і проведе благодійні заходи.

У першу чергу я хотів би вибачитися перед усіма українцями, яких цей жарт зачепив. Я реально хочу провести декілька спортивних, кукінг-стрімів, кошти з яких я готовий відправити хлопцям в АТО,
– сказав блогер.

Вибачення блогера Влада Гантелі за слова про Росію: дивіться відео

Наостанок він чомусь сказав, що лише "грає на стрімах" і нічого іншого не показує. Він застеріг не "вірити тому, що пишуть, а думати головою".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...