Ще один удар по кишені: lifecell незабаром різко підвищить тарифи на зв'язок для абонентів

Оператор мобільного зв'язку lifecell оголосив про підвищення тарифу для частини абонентів. Компанія назвала причину перегляду цін на зв'язок, передають Патріоти України.

Українці, які користуються послугами компанії lifecell, почали отримувати повідомлення про зміну вартості тарифу "4 Безліміти". Вони оплачували по 120 грн, щоб місяць користуватися пакетом послуг. За цю суму клієнти отримували безлімітні дзвінки у мережі, а також трафік для використання найпопулярніших месенджерів та соціальних мереж. Також надається 120 хвилин на номери інших мобільних операторів України та 4 Гб інтернету. Користувачі цього тарифи витрачають 4,29 грн в день. З 22 лютого ціна зросте до 160 грн.

Представники мобільного оператора повідомили, що подорожчання пов'язане із факторами, зумовленими війною. Наголошено, що можна безкоштовно перейти на цей тариф – до 22 лютого.

Раніше стало відомо, що lifecell, Vodafone та Київстар заблокували послуги у своїх мережах для абонентів усіх мобільних провайдерів РФ та Білорусії. Абоненти із країн-агресорів більше не можуть дзвонити та надсилати повідомлення українцям.

Lifecell підтримав українських рятувальників, які вирушили до Туреччини для допомоги у ліквідації наслідків землетрусу, який стався 6 лютого. Абоненти отримали пакет послуг зв'язку – 100 хвилин для дзвінків у роумінгу, 100 SMS та 10 ГБ. Вони діятимуть упродовж 30 днів.

Нагадаємо, що в Україні запропонували продавати SIM-картки для мобільного зв'язку лише за паспортами

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...