"Ще один втомився": У Києві обвалилася частина Пішохідного мосту (відео)

У Києві 2 серпня обвалилася частина Пішохідного мосту, який з'єднує правий берег і Труханів острів. Уламки конструкції впали під опору. Відео з місця НП оприлюднили в спільноті "Київ Оперативний" у Facebook. На записі видно, що впав чималий шматок бетону й арматури, повідомляють Патріоти України.

"Ще один міст втомився. Цього разу не витримав Пішохідний на Труханів острів, частина бетонної конструкції обвалилася", – уточнили в соцмережі.

Пішохідний міст через Дніпро був побудований у липні 1957 року. Його загальна довжина – 429 метрів, він складається із трьох прольотів і має ширину 7 м.

Як відомо, всього декілька днів тому, 29 липня, в столиці трапилася ще одна поломка частини шляхопроводу. На новому пішохідно-велосипедному мосту вкотре тріснуло скло, цього разу – бічне.

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...