Ще один заколот? Український дрон зняв потішну бійку окупантів просто на бойових позиціях (відео)

Розкол у російському суспільстві на тлі провалів в Україні спостерігається буквально на всіх рівнях, чи то суперечки так званого "глибинного народу" в соцмережах, чи то збройний заколот ватажка ПВК Вагнера Євгена Пригожина проти міноборони РФ, передають Патріоти України.

Не залишається осторонь і звичайне «гарматне м’ясо» кремлівського режиму, яке влаштовує свої розбірки просто на бойових позиціях, про що свідчить відео з безпілотника Сил оборони, опубліковане у соцмережах офіцером ЗСУ Анатолієм Штефаном.

На оприлюднених кадрах від бійців 110-ї ОМБр видно, як один з окупантів просто в окопі починає бити своїх товаришів по службі, спершу використовуючи для цього лише кулаки та ноги, а після цього хапається й за палицю. При цьому, судячи з порушеної координації рухів росіянина, під час бійки він, імовірно, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...