"Ще побачимося": Ломаченко після поразки від Хейні заявив про бажання "допомогти своїй православній церкві"

Василь Ломаченко після поразки від абсолютного чемпіона світу Девіна Хейні пообіцяв допомагати Україні та "своїй православній церкві", передають Патріоти України.

Одразу після оголошення результату на ринзі Василь дав перші коментарі. Він відмовився визнавати поразку, а також подякував усім прихильникам за підтримку. Завершив свою промову Ломаченко обіцянкою допомагати православній церкві.

"Я не хочу говорити про це. Усі бачили, що сталося сьогодні. Я думаю, що я можу залишатися у боксі. Я в гарній формі. Ще побачимося. Усе було згідно з правилами. Хейні – гарний боєць, але не рівня P4Р (рейтингу найкращих боксерів світу поза ваговими категоріями, - ред.). Зараз я хочу повернутися додому, допомагати Україні та своїй православній церкві", – сказав Ломаченко після бою, одягнувши на себе прапор України.

Додамо, що Василь неодноразово за останній час потрапляв у скандали, намагаючись захистити московський патріархат. Також Ломаченко замовчує війну, яку розв'язала Росія проти України.

Ціни злетять вдвічі? Як дефіцит какао вплине на вартість солодощів в Україні

середа, 1 травень 2024, 7:44

початку року світові ціни на какао різко збільшилися втричі. За прогнозом експертів, це може вплинути на підвищення цін в Україні, що призведе до зростання у два рази вартості шоколаду. Про це повідомляє Zn.ua, передають Патріоти України.

Диплом чи атестат не відображається в "Дії"? Ось які можуть бути причини і що робити

середа, 1 травень 2024, 7:23

Міністерство освіти та науки України разом з Міністерством цифрової трансформації пояснили, що робити у випадках, якщо диплом або атестат не відображаються і застосунку Дія. Зокрема, у разі, якщо документ є в реєстрі Єдиній державній електронній базі о...