Ще послужить нашим воїнам: Бутусов показав командирський танк росіян, який відбили ЗСУ (фото, відео)

На Ізюмському напрямку українські військові захопили командирський танк російських окупантів. Це танк Т-80 зі складу 4-ї гвардійської танковой Кантемирівської дивізії РФ, передають Патріоти України.

Ця одиниця бронетехніки, яка тепер працюватиме на потреби ЗСУ, була в колоні, яка рухалася на Ізюм. Про це у Facebook повідомив український журналіст Юрій Бутусов.

Цю колону з гордістю демонстрували російські пропагандисти, проте тепер її більше не існує. Причому саме завдяки працівникам ЗМІ РФ – вони "злили" точний маршрут руху бронетехніки.

Відбувся бій, наші захисники розбили ворожу техніку, декому з окупантів вдалося втекти. Захоплений українцями танк має газотурбінний двигун, машина в ідеальному стані, вочевидь, вона брала участь у традиційних парадах на 9 травня у Москві.

"Пофарбовані катки, червона зірка, все ретельно доглянуто. Приємно, коли Путін постачає Збройним силам якісну бойову техніку, яка буде бити російських окупантів", – зазначив Бутусов.

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...

У Міноборони пояснили, чи повертатимуть право керувати авто після оновлення даних у ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:31

Суд може обмежити право на керування автомобілем тим, хто намагається уникнути оновлення даних у ТЦК, але після виконання вимог законодавства це обмеження скасують. Про це розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в етері телемаратон...