"Ще раз рота відкриєш, я тобі селезінку переб’ю": Сестри Савченко посварилися із екс-міністром (відео)

Євген Червоненко обізвав одіозних політиків "кухаркіними дітьми".

Надія Савченко. Фото: скріншот з відео.

Сестра екс-нардепа Надії Савченко Віра пригрозила колишньому міністру транспорту Євгену Червоненку через скандал, який стався в ефірі телеканалу «112 Україна». Відповідний пост з’явився вчора на сторінці Віри у Facebook, передають Патріоти України.

«Ти ще раз свого брудного рота відкриєш на мою матір я тобі сєлезінку переб’ю. Обіцяю. Тут Україна», – написала сестра екс-депутата.

Конфлікт між Надією Савченко і Червоненком стався у вівторок, 27 серпня, в ефірі зазначеного каналу. Вона розповідала, як компанія «Мотор Січ» перейшла в руки колишнього нардепа В’ячеслава Богуславського.

«Ви вкрали, коли почали приватизацію. Ви були депутатами дуже довге скликання, кілька каденцій. Ви робили закони, за якими у нас тепер, по такому сніжному кому, такі тарифи і тепер ви вчите, як треба керувати економікою. Ви брешете! Все», – розкритикувала Надія Савченко екс-міністра.

У відповідь Червоненко образив її і покинув студію.

«Ну і дура ти. Найстрашніше – безграмотні кухаркині діти. Найстрашніше. Вивчайте матчастину. Тьху, бл*. Я з бидлом розмовляти не буду», – сказав він екс-нардепу і пішов.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...