Ще сім областей України можуть незабаром перейти в "червону зону" - карантин дуже посилять

У суботу, 23 жовтня, Сумська область стане шостим регіоном України, який перейде в "червону зону" з розповсюдження коронавірусу. Разом з тим в уряді розповіли, які ще області знаходяться за крок від жорсткості карантинних обмежень. Про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, передають Патріоти України.

За його словами "найближчим часом" "червона" зона може бути введена в:

  • Житомирській області;
  • Луганській області;
  • Львівській області:
  • Миколаївській області;
  • Рівненській області;
  • Хмельницькій області;
  • Чернігівській області.

Єдиною можливістю для зазначених регіонів уникнути необхідності посилювати карантин, Чернишов називає посилення протиепідемічних заходів.

"Не потрібно чекати "червоної" зони, щоб прискорювати темпи вакцинації", — зазначив він.

Як повідомлялося раніше, в Україні станом на 20 жовтня "червона зона" введена в Херсонській, Одеській, Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській областях.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...