Ще сім областей України можуть незабаром перейти в "червону зону" - карантин дуже посилять

У суботу, 23 жовтня, Сумська область стане шостим регіоном України, який перейде в "червону зону" з розповсюдження коронавірусу. Разом з тим в уряді розповіли, які ще області знаходяться за крок від жорсткості карантинних обмежень. Про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, передають Патріоти України.

За його словами "найближчим часом" "червона" зона може бути введена в:

  • Житомирській області;
  • Луганській області;
  • Львівській області:
  • Миколаївській області;
  • Рівненській області;
  • Хмельницькій області;
  • Чернігівській області.

Єдиною можливістю для зазначених регіонів уникнути необхідності посилювати карантин, Чернишов називає посилення протиепідемічних заходів.

"Не потрібно чекати "червоної" зони, щоб прискорювати темпи вакцинації", — зазначив він.

Як повідомлялося раніше, в Україні станом на 20 жовтня "червона зона" введена в Херсонській, Одеській, Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській областях.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...