Ще ті "пристрасті": Український ведучий побився з африканським племенем на Занзібарі (фото)

На зйомках реаліті "У кого більше" ведучий Макс Узол встряв у бійку з місцевим населенням Занзібару, передають Патріоти України.

Так, телеведучий влаштувався на роботу охоронцем в один з готелів, але в перший же робочий день на нього чекав неприємний сюрприз.

"Виявляється, охоронці там незвичайні. На Занзібарі на цю посаду беруть зазвичай хлопців з племені масаї. Вони високі, жілясті, сильні, витривалі і, головне, мають право носити зброю. Зброєю в них служать палиці, кийки, і це вважається нормальним", – пояснив Узол.

Ведучому довелося вбратися в національне вбрання – червоно-чорні покривала, які нагадують халат. А також йому видали так звану зброю.

"Я вийшов працювати. Спочатку було дуже прикольно. Познайомився з туристами, які там відпочивали. Жінки, до речі, запропонували мені інтим за гроші. Я був шокований, але виявилося, що це абсолютно нормально. У Занзібарі поширений секс-туризм. Особливо славляться наданням таких послуг саме хлопці-масаї. Я одразу відмовився і пішов далі. І тут почалося найцікавіше. На нашу територію прийшли працювати інші масаї. Мої колеги хотіли йти з ними битися, але я вирішив проявити талант дипломатії і домовитися. "Вдалося" – подумав я, коли іноземці пішли. Але за пару хвилин – несподіванка. Вони повернулися вже більшою, агресивнішою компанією. Без бійки не обійшлося. Виявляється, про спокійне вирішення конфліктів тут не чули, помахати палицями – це обов'язково", – поділився пережитими емоціями Макс. Він додав, що бився один проти трьох м'язистих африканців.

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...