Ще три очки як подарунок долі: Переможне "Динамо" збільшує відрив від головного суперника, після дошкульної поразки "Шахтаря"

28 лютого київське "Динамо" у завершальному матчі 16 туру української Прем`єр-ліги на "Арені-Львів" з рахунком 4:1 розгромило ФК "Львів", зазначають Патріоти України.

Вже на 50-й секунді матчу динамівці повели в рахунку. Після удару Віктора Циганкова воротар "Львова" випустив м`яча з рук, і першим на добивання був Артем Беседін – 1:0. Господарі поля відповіли ударом Івана Брікнера, який взяв Георгій Бущан. Ще один момент у господарів поля був на 16-й хвилині, і знову в грі Бущан. За пару хвилин двічі на ударній позиції був Сергій Сидорчук, але його перший удар був заблокований, а потім м`яч полетів вище воріт.

На 33-й хвилині головний суддя гри ставить пенальті за фол на Віталія Буяльського. Циганков з 11-ти метрів пробив влучно – 2:0. На 41-й хвилині арбітр дивиться ВАР на предмет влучання в руку Жерсону Родрігешу у штрафній "Динамо", але пенальті не ставить.

На початку другого тайму знову по воротах бив Брікнер, але і цього разу Бущан впорався з м`ячем. На 52-й хвилині кияни забивають третій гол. Після удару головою Іллі Забарного Костик відбиває м`яча, і першим на добиванні Томаш Кендзьора – 3:0. У наступній атаці Брікнер ще раз спробував на міць ударом Бущана, але і цього разу дуель за воротарем "Динамо".

На 69-й хвилині Назарій Нич один гол відквитав, пробивши Бущана з близької відстані – 3:1. Двічі на ударній позиції в останні хвилини був Олександр Караваєв. Перший його удар був вище воріт, а наступну спробу нейтралізував воротар львів`ян.

Рахунок став розгромним на 90-й хвилині після удару на добивання Богдана Леднєва. Рефері передивився цей момент у ВАР, але взяття воріт зафіксував – 4:1.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...