Ще задовго до ворожнечі: У мережі з'явилося рідкісне фото Пугачової з Ротару та її онуками

Якщо артисти не публікують фото в Instagram, то шанувальники самі це зроблять. На фан-сторінці Алли Пугачової з'явилося рідкісне фото, на якому Примадонна разом із Софією Ротару та її онуками - Анатолієм і Сонею, передають Патріоти України.

Цьому знімку, як припустили шанувальники, років десять. Фото зроблено влітку. На ньому Алла Пугачова в світлій сукні стоїть поруч з Анатолієм, Сонею і Софією Ротару.

Алла Пугачова і Софія Ротару з онуками

Шанувальники оцінили знімок і сказали, що хотіли б частіше бачити співачок разом. "Оце так співачки", "Яке фото!", "Зірки", "Такі класні", – написали в Instagram.

Варто зазначити, що на фото внучка Ротару Соня ще дитина – у простенькому сарафані та в окулярах, а тепер вона модель.

София Ротару с внучкой

Яніна Соколова прокоментувала свою рекламу психологічної допомоги, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 20:27

Кілька днів тому у центрі Києва з’явилася реклама служби психологічної допомоги із депресивними написами, які обурили українців. Журналістка Яніна Соколова, чий фонд розмістив рекламу, визнала, що вони помилилися із концепцією, передають Патріоти Украї...

Двічі виводив особовий склад з оточення. На війні з Росією загинув тренер із гімнастики

вівторок, 21 травень 2024, 20:16

На війні проти російських окупантів загинув український тренер Андрій Лифар. Про це повідомляє Ukrainian Gymnastics Federation, передають Патріоти України. Про чоловіка відомо, що він був родом із Лисичанська Луганської області, мав позивний Акробат. М...