"Що - знову?": У Києві після хвилі "мінувань" знайшли дві підозрілі валізи (фото, відео)

Станцію метро "Вокзальна" було зачинено на вхід та вихід.

У Києві в середу, 22 липня, після хвилі "мінувань" знайшли дві "підозрілі" валізи – біля станції метро "Вокзальна" та на площі Космонавтів (Солом'янський район). Про ситуацію біля станції написали на сторінці "Київ оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

На місці події розпочалась евакуація людей. "Поблизу станції метро "Вокзальна" знайшли ще одну підозрілу валізу", – йдеться в дописі.

Прес-служба КП "Київський метрополітен" на своїй сторінці у Facebook зазначила, що станцію "Вокзальна" було зачинено на вхід та вихід. Правоохоронці розпочали перевірку, інформація про відкриття буде опублікована одразу після її завершення.

У Києві знайшли "підозрілу" валізу

А от про "підозрілу" валізу на площі Космонавтів написали на сторінці Dtp.kiev.ua у Facebook, уточнивши, що на місце прибули поліцейські, вибухотехніки. "У Києві на площі Космонавтів біля підземного переходу виявили нічийну валізу з невідомим наповненням", – зазначили в мережі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...