Що дивитися на Новий рік 2022: Добірка фільмів для перегляду сім'єю та з друзями


Новий Рік 2022 одне з найголовніших свят для багатьох людей. Сімейна атмосфера, зустрічі з друзями і веселий настрій забезпечені. Гарною традицією залишається перегляд фільмів, які передають справжні святкові емоції. Новорічні кінофільми люблять дивитися і діти, уявляючи, як казкові історії можуть втілитися в життя, зазначають Патріоти України.

Ми зібрали для вас добірку фільмів на Новий рік Тигра, які можна дивитися з друзями та родиною.

101 далматинець

Американська картина 101 далматинець вийшла в світ в далекому 1996 році та знайома багатьом з дитинства. Фільм є екранізацією популярного мультфільму від компанії Уолт Дісней, але події відбуваються вже в більш сучасному світі.

За сюжетом, злісна багачка Круелла Де Віль мріє про подарунок - нову шубку чорно-білого забарвлення. І для цього вона вирішує використовувати шкури 99 цуценят далматинців. Вона наймає двох злочинців, які повинні викрасти собак.

У той же час розробник відеоігор Роджер закохався в прекрасну Аніту. Щасливі не тільки вони. Пес нареченого Понго і собака нареченої Періта, відзначають собаче весілля і вже незабаром стають батьками чарівних цуценят-далматинців. Бандити від Круелли викрадають собачок. Батько Понго разом з Перитою вирішують відправитися на пошуки своїх зниклих дітей, а всі тварини Лондона і округи їм в цьому допомагають.


Один вдома

Популярна новорічна кінострічка була знята режисером Крісом Коламбусом ще у 1990 році. Фільм став легендарним, його подивилися мільйони людей по всій планеті. У новорічному фільмі багато жартів, які можуть вважатися жорсткими, але простежуються і глибокі думки.

Напередодні Різдва велика сім'я з США планує відправитися в подорож - з Чикаго до Європи. Швидкі збори призвели до того, що батьки забули одного з дітей вдома. Хлопчик Кевін, якому всього 8 років, залишився один на один в ситуації, коли до будинку пробралися двоє грабіжників. Втім, пізніше вони багаторазово пошкодували про свої плани щодо крадіжки.

Реальна любов

Британська кінокартина сценариста Річарда Кертіса вийшла в світ у 2003 році. У центрі сюжету декілька історій про кохання. Дії у фільмі починаються за декілька тижнів до Різдва. З випадковими людьми відбуваються абсолютно різні історії, які несподіване переплітаються в одну картину. Всі герої вірять в існування любові і в те, що вона трапиться саме на Різдво.

Різдвяна історія

Прем'єра мультфільму Роберта Земекіса відбулася у 2009 році. Це екранізація повісті Чарльза Діккенса Різдвяна пісня в прозі. Історія про те, як старий скупердяй, який терпіти не може все добре і світле, зміг змінитися всього за одну ніч. Мультик буде цікаво подивитися і дітям, і дорослим.

Полярний експрес

Картина знята Робертом Земекісом за мотивами книги американського письменника Кріса Ван Оллбурга. Прем'єра відбулася у 2004 році. За сюжетом, 8-річний Кріс вже майже перестав вірити в дива, як раптом біля його будинку зупиняється чарівний поїзд – той самий полярний експрес. Хлопчик відправляється на Північний Полюс, де бачить Санта-Клауса. Декількох персонажів озвучував актор Том Хенкс, який виконав і пісні. Музику склав композитор Алан Сильвестрі. За кращий звук і кращу пісню фільм номінували на Оскар.

Новорічний корпоратив

До філії серйозної солідної IT-компанії у Чикаго, яка готувалася до новорічного корпоративу, напередодні свята з перевіркою приїжджає чарівна Керол Ванстоун. Вона вже встигла стати виконавчим директором і вирішила наводити свої порядки. Керол - сестра Клея Ванстоуна, який і керує чиказькою філією фірми. У брата і сестри з дитинства непрості стосунки.

Бізнес-леді вивчила документ і оголосила всім про збитковість компанії. Вона вирішує скасувати новорічний корпоратив, щоб не витрачати зайвих грошей. Керівник філії Клей і його друг Джош (технічний директор компанії) опиняються в непростій ситуації. Вони отримали лише два дні для вирішення питання.

Герої відправляються на зустріч з фінансовим гігантом Уолтером Девісом, щоб укласти вигідну угоду. Але от невдача - їхній візит став невдалим. Друзі розуміють, що втрачати їм більше нічого, і запрошують Девіса на новорічний корпоратив, який все ж таки вирішили провести наперекір забороні Керол. Фільм не для перегляду з дітьми.

Круїз по джунглях

Пригодницький бойовик режисера Жауме Кольєт-Серра вийшов на екрани у 2021 році. Однойменний атракціон з Діснейленду, на якому можна відправитися в подорож Амазонкою, став основою для картини. Фільм вийшов яскравим, з пригодами і трюками. Герої шукатимуть джерело вічної молодості в джунглях, де живуть дикі племена людей і небезпечні тварини.

Пара на свята

Прем'єрний показ фільму Джона Уайтселла відбувся у 2020 році. У головних ролях - Емма Робертс і Люк Брейсі. Це історія про хлопця і дівчину, які багато працюють і втомилися проводити відпустку на самоті. Комедія насичена романтичними відтінками. Кінострічка не для перегляду в сімейному колі.

Диво на 34-й вулиці

Фільм режисера Леса Мейфілда побачив світ у 1994 році. Картина стала ремейком класичного різдвяного фільму, який вийшов ще у 1947 році. Це історія про маленьку дівчинку Сьюзан. Вона не вірить в дива і Санта-Клауса. Її мама хоче повернути дитині віру в казку і наймає дідка на роль Санти. Сьюзан мріє про одне - жити в повній і щасливій родині. Чи зможе дівчинка повірити в диво, залишається інтригою.

Главред рекомендує:

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...