"Що горілка робить, дістав цей клоун": Росіяни в істериці від Медведєва і влаштували скандал через ОІ

Заступник голови Ради Безпеки Росії Дмитро Медведєв зробив різку заяву про санкції в спорті через війну, яку розв'язав диктатор Володимир Путін і російська армія в Україні, передають Патріоти України.

Медведєв раптом заявив, що російський спорт треба переводити в Азію, адже проти російських спортсменів введені санкції і їм заборонено виступати на міжнародних змагання. Це стосується і Олімпійських ігор.

Колишній президент країни-агресора РФ впевнений, що там, де рівень азіатської федерації високий, треба переходити. За словами Медведєва, якщо це вигідно для атлетів з Росії, то він не бачить в цьому ніяких проблем.

"Якщо що, повернемося потім або там залишимося. Китай, зрештою - один Китай гідний суперник взагалі за всіма видами спорту. Вони ще в хокей грають так собі, але, впевнений, скоро будуть грати вельми і вельми добре", - цитує заступника голови Радбезу r-sport.

Ось тільки у росіян така заява Медведєва викликала справжній скандал і істерику. "Схоже, будь-який президент Росії приречений стати в підсумку посміховиськом", "Ось що горілка внутрішньовенно творить з людьми", - пишуть користувачі. Також в коментарях Медведєва називають "тупим клоуном", промови якого дратують.

Олімпіада

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...