"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України.

Лише кілька днів тому виконавиця розповідала, що потрапила в ДТП дорогою на концерт у місті Чорнобай. На щастя, постраждав лише автомобіль, який довелося евакуювати, співачка обійшлася без травм.Що знову сталося на концерті Приходько

17 квітня Приходько виступала у Чигирині. Однак і там не обійшлося без інцидентів. Прямо під час концерту вибухнув прожектор. На щастя, обійшлося без постраждалих.

У мене під час концерту вибухнув прожектор. Що не день, то якісь пригоди. Треба у церкву! Дякую, Чигирине, за підтримку! – повідомила виконавиця в інстаграм-сторіс.

Нещодавно помер концертний директор артистки

  • Це сталося на концерті у Трускавці, що відбувся 25 березня. Григорію Красницькому був 51 рік. Попередньо причиною смерті став інфаркт.
  • 27 березня чоловіка провели в останню путь.
  • За словами Приходько, Григорію стало погано наприкінці концерту. Допомагати кинувся глядач, який виявився реаніматологом з Києва. Протягом 40 хвилин, поки їхала швидка він робив все можливе, щоб врятувати життя Красницького. Чоловік помер у кареті.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...