Що означає код "78": В українських водійських посвідченнях у грудні з'явиться нова відмітка

В Україні з грудня у посвідченнях водія з'явиться відмітка про складання практичного іспиту на автомобілях з автоматичною коробкою передач у вигляді коду "78". Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ у Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Це означає, що з таким документом водії зможуть керувати автомобілем лише з автоматичною коробкою передач, а за її відсутності - з будь-якою", - пояснили у відомстві.

Нагадаємо, з 5 листопада в українців з'явилася можливість отримати поштою водійське посвідчення, замовлене онлайн. Оформити доставку можна в Електронному кабінеті водія, а отримати - в будь-якому відділенні "Укрпошти".

В "Укрпошті" розповіли, що її система інтегрована з Електронним кабінетом водія, де можна замовити водійське посвідчення. Віднині не потрібно відвідувати сервісний центр МВС для отримання пластикового документа.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...