Чи все сходиться? Що Порошенко і Зеленський говорили про "формулу Штайнмаєра": З'явилося відеопорівняння

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Останній тиждень в Україні присвячено одній темі - "формулі Штайнмаєра". Громадяни виходять на мітинги, висловлюють невдоволення та до кінця не розуміють, що саме несе за собою ця формула. Як пояснюють її Петро Порошенко та Володимир Зеленський - читайте далі, передають Патріоти України.

Формула Штайнмаєра увійшла в український медіа-простір в жовтні 2016 року. Тому в різний час п'ятому та шостому президентам України довелося пояснювати ЗМІ та громадян, що за собою несе ця формула.

Журналісти переглянули відео трирічної давнини, від 16 жовтня 2016 року, коли формулу Штайнмаєра пояснював Петро Порошенко та відеозвернення стосовно цієї ж формули президента Зеленського, опубліковане минулого тижня. Виявляється, виступи президентів, хоч і записані в різний час мали багато спільних моментів. Втім, вже у 2019 році Петро Порошенко різко змінив свою думку щодо формули Штайнмаєра.

.

Джерело: 24 канал

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...