Що приховує королева: Спливли цікаві факти з життя Єлизавети II

Деякі моменти з життя Єлизавети II приховані за завісою таємниці, незважаючи на те, що вона публічна особа. Про життя королеви оточуючі мають мало уявлення, тому, щоб внести ясність, ми вирішили розповісти самі незвичайні факти про королеву, передають Патріоти України.

Почати варто з того, що після народження Єлизавета була тільки 3-ою претенденткою на трон, і ніхто не очікував, що вона коли-небудь стане королевою. Але дядько Єлизавети відрікся від престолу, і коронували її батька Георга VI. Таким чином, вона стала прямою спадкоємицею.

У 1945 році королева вступила в жіночі загони самооборони. Вона ніколи не брала участь в бойових діях, зате отримала спеціальність механіка і ще багато корисних навичок.

Вперше Єлизавета зустріла свого майбутнього чоловіка Філіпа Маунтбаттена, коли їй було всього 8 років. Вона закохалася в нього з першого погляду, але спочатку Філіп не виявляв відповідних почуттів. Вся сім'я Єлизавети опиралася їх шлюбу, але всупереч всьому Єлизавета вийшла заміж за кохану людину в 21 рік.

Також цікаво те, що королева 2 рази святкує свій день народження в колі сім'ї та офіційно на початку літа. Ця традиція була введена Едуардом VII і досі користується попитом.

Крім того, можна помітити, що Єлизавета носить одяг яскравих кольорів і тільки вироблену в Британії. Це дозволяє їй бути помітною в натовпі і виділятися.

Джерело: РБК-Україна

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...