"Що там за дятли сидять": Ексфутболіст Алієв отримав повістку і відреагував емоційним відео

“Що там за дятли сидять”: ексфутболіст Алієв отримав повістку і відреагував емоційним відео

Знаменитий у минулому футболіст київського "Динамо" і збірної України Олександр Алієв повідомив, що йому вдруге від початку повномасштабного вторгнення Росії прийшла повістка з вимогою з’явитися до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Емоційне відео з цього приводу він розмістив у соцмережах, передають Патріоти України.

Колишній спортсмен обурився викликом до військкомату, оскільки, за його словами, в перші дні війни записався у Територіальну оборону Києва. 37-річний уродженець Хабаровська, якому досі дуже важко дається українська мова, висловив подив, що отримує повістку вже вдруге.

“Учора ввечері мені прийшла повістка в армію. Мене призивають в армію. І це вже друга повістка за час війни. Що там на Оболоні за дятли сидять?.. Я з перших днів війни перебуваю в армії”, - говорив Алієв, йдучи у цивільному одязі набережною Дніпра.

Для того, щоб розкритикувати роботу Оболонського ТЦК та СП емоційному ексфутболісту забракло слів із цензурної лексики. “Чи вас, бл*дь, війна досі нічому не вчить, бл*дь? Вам аби, бл*дь, вибачте мене, сп*здити, або просто показати, що ви надрукували і розіслати всім? Клоуни, займайтеся, хоч чимось корисним для країни, якщо об*ираєтеся йти на війну”, – сказав Олександр.


Українці ризикують втратити до 50% пенсії: У чому причина і що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 6:50

Українські пенсіонери ризикують втратити від 20% до 50% виплат за рішенням суду. Це можливо у разі наявності боргів, які пенсіонер не в змозі погасити іншим чином. Про це йдеться у роз'ясненні Міністерства юстиції, передають Патріоти України. "Заходами...

Цифри можуть стати неприємним "сюрпризом": Кому та коли можуть підвищити суми в платіжках за світло

неділя, 28 квітень 2024, 6:28

Невчасне подання показань лічильника електроенергії може призвести до підвищенних рахунків за світло через розрахунок за середньодобовим обсягом споживання. Важливо подавати показання своєчасно: за два дні до закінчення поточного календарного місяця та...