"Що це з радянською кулінарією і майонезом? Як пороблено": У мережу виклали рецепт 1955 року - ви б таке не їли (фото)

У мережі з'явився незвичайний салат з бананів. Готується він всього з двох інгредієнтів: з бананів і заправки. В якості заправки пропонується... майонез, передають Патріоти України 3

Рецепт, опублікований у кулінарній книзі за 1955 рік, на своїй сторінці в Twitter виклала користувач @pharmazzzevt. "Мені було скучно. Знайшла стару кулінарну книгу за 1955 рік. Погортала трошки. Ловіть шедевр", – підписала фото дівчина.

У рецепті пропонується почистити банани від шкірки, нарізати їх кружальцями і заправити майонезом. Користувачі Twitter залишили під постом безліч їдких коментарів:

  • Звідки в 55 році банани?
  • Майонез чесночний треба, так смачніше.
  • Що це з радянською кулінарією і майонезом? Як пороблено. Куди його тільки не пхають, але я досі не можу зрозуміти: чому?
  • Чисто гіпотетично, якщо це сорт бананів плантан, то їх можна посмажити і з'їсти з майонезом. Якщо любите експерименти, можете скуштувати, на смак як солодкувата картопля.
  • Я колись вирішив помститись двоюрідній сестрі та в її фарш для котлет накидав бананів. Я думав, що я ідіот, але виявився знавцем радянської кухні.
  • Отой салат зверху – то ще більше збочення! Мандарини, яблука, чорнослив, сіль, цукор, майонез і сметана. І вишенька на тортику – селера.

Щодо останнього коментаря, то салат вгорі сторінки нам, чесно кажучи, теж здається дивним.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...