До заготовок на зиму потрібно ставитися, думаючи про своє здоров’я, а не варити варення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, передають Патріоти України.
За її словами, класичне варення містить майже 50% цукру. Це в додаток до цукрів, присутніх в ягодах або фруктах. Це багато навіть, якщо готувати варення, у якому 15% цукру, оскільки 100 г варення – половина оптимальної денної норми цукру. Супрун вважає, що варення можна замінити заморожуванням, сушінням, приготуванням пастили.
Увечері 10 червня українці змогли спостерігати за досить рідкісним повним місяцем, який прозвали «полуничним», також його ще називають «вогняним», передають Патріоти України. Перший повний Місяць літа, або «Полуничний Місяць», зазвичай сходить через де...
Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола удостоєний почесного наукового ступеня Манчестерського університету — за його винятковий внесок у розвиток міста як на футбольному полі, так і за його межами. Урочиста церемонія вручення відбулася в істори...