До заготовок на зиму потрібно ставитися, думаючи про своє здоров’я, а не варити варення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, передають Патріоти України.
За її словами, класичне варення містить майже 50% цукру. Це в додаток до цукрів, присутніх в ягодах або фруктах. Це багато навіть, якщо готувати варення, у якому 15% цукру, оскільки 100 г варення – половина оптимальної денної норми цукру. Супрун вважає, що варення можна замінити заморожуванням, сушінням, приготуванням пастили.
"У середу посилиться (куди вже їй посилюватися) спека на півдні України, очікується протягом дня +33+37 градусів. У східних областях передбачається +29+33 градуси. У центральній частині +28+33, на Вінниччині +24+26 градусів. У північних областях +25+28...
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час проведення прийому громадян 4 серпня влаштував скандал з одним з присутнім. Мер назвав активіста Богдана Козака, який прийшов на прийом за запрошенням голови ОСББ, «громадським довбой**ом». Про ...