
До заготовок на зиму потрібно ставитися, думаючи про своє здоров’я, а не варити варення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, передають Патріоти України.
За її словами, класичне варення містить майже 50% цукру. Це в додаток до цукрів, присутніх в ягодах або фруктах. Це багато навіть, якщо готувати варення, у якому 15% цукру, оскільки 100 г варення – половина оптимальної денної норми цукру. Супрун вважає, що варення можна замінити заморожуванням, сушінням, приготуванням пастили.

Найчастіше у відділеннях "Укрпошти" відвідувачі купують вафлі. Про це гендиректор компанії Ігор Смілянський розповів в інтерв'ю, запис якого опубліковано на YouTube-каналі "Пряма червона", передають Патріоти України. "Найбільше продається товар знаєш я...
Стало відомо про смерть 25-річної бойової медикині підрозділу аеророзвідки 71-ї окремої єгерської бригади десантно-штурмових військ ЗСУ Анастасії Осінцевої з позивним Пандора. Повідомлення про смерть Осінцевої з’явилось на її сторінці в Instagram, пере...