
До заготовок на зиму потрібно ставитися, думаючи про своє здоров’я, а не варити варення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, передають Патріоти України.
За її словами, класичне варення містить майже 50% цукру. Це в додаток до цукрів, присутніх в ягодах або фруктах. Це багато навіть, якщо готувати варення, у якому 15% цукру, оскільки 100 г варення – половина оптимальної денної норми цукру. Супрун вважає, що варення можна замінити заморожуванням, сушінням, приготуванням пастили.

Цей заклик останніми днями лунає звідусіль. І Володимир Зеленський заговорив про «втратимо єдність — втратимо все». Очевидно, вважаючи єдністю — безумовну підтримку себе і решток вибудованої при ньому схеми. Тієї самої, яка розвалюється під тиском викр...
В Україні існує низка соціальних нормативів житла, за якими населенню надається пільга на оплату житлово-комунальних послуг (ЖКП). Тому допомога нараховується саме на визначену площу житла. Про це нагадали у Пенсійному фонді України (ПФУ), передають П...