
До заготовок на зиму потрібно ставитися, думаючи про своє здоров’я, а не варити варення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, передають Патріоти України.
За її словами, класичне варення містить майже 50% цукру. Це в додаток до цукрів, присутніх в ягодах або фруктах. Це багато навіть, якщо готувати варення, у якому 15% цукру, оскільки 100 г варення – половина оптимальної денної норми цукру. Супрун вважає, що варення можна замінити заморожуванням, сушінням, приготуванням пастили.

В Англії дуже серйозно ставляться до прогулів та запізнень на уроки до школи. Якщо учень має певну кількість пропусків або запізнень, то батьки отримують електронного листа з фіксацією часу, а на вході стоїть людина, яка записує, коли саме школяр зайшо...
Масажистка Олександра з Конотопа отримала від держави "пакунок малюка", який видають матерям після народження дитини. Жінка показала в соціальних мережах, що на неї чекало всередині. Українка зробила розпакування на камеру, щоб показати, які речі виділ...