До заготовок на зиму потрібно ставитися, думаючи про своє здоров’я, а не варити варення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, передають Патріоти України.
За її словами, класичне варення містить майже 50% цукру. Це в додаток до цукрів, присутніх в ягодах або фруктах. Це багато навіть, якщо готувати варення, у якому 15% цукру, оскільки 100 г варення – половина оптимальної денної норми цукру. Супрун вважає, що варення можна замінити заморожуванням, сушінням, приготуванням пастили.
Київська школа економіки (KSE) придбала "Гольф Клуб" на Оболоні. Вартість угоди становить $18 млн. Про це на своїй сторінці у Facebook поділився український економіст, президент Київської школи економіки (KSE), колишній міністр розвитку економіки, торг...
Український військовий, громадський діяч, волонтер Олександр (Олекса) Коба поділився зворушливою історією зустрічі з літнім подружжям із прифронтових територій. Фрагмент розмови він переповів на Facebook, передають Патріоти України. "Їхав. Побачив при ...