До заготовок на зиму потрібно ставитися, думаючи про своє здоров’я, а не варити варення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, передають Патріоти України.
За її словами, класичне варення містить майже 50% цукру. Це в додаток до цукрів, присутніх в ягодах або фруктах. Це багато навіть, якщо готувати варення, у якому 15% цукру, оскільки 100 г варення – половина оптимальної денної норми цукру. Супрун вважає, що варення можна замінити заморожуванням, сушінням, приготуванням пастили.
Величезний гриб знайшли просто посеред Чернігова. На вулиці Магістратська чоловік натрапив на дощовик-велетень. Відео знахідки, що вражає, опублікував Telegram-канал «Труха Чернігів». Дощовик просто величезний, проте перестиглий, тому в їжу вже не годи...
У Європейському Союзі набуває чинності заборона на використання в манікюрі одного з ключових компонентів для гель-лаків та акрилових нігтів, що може змінити індустрію краси. З 1 вересня 2025 року в Європейському союзі буде заборонено використання оксид...