"Що ти за х*йню несеш?": Ріелтор розлютив українців, розкритикувавши "прихильників дешевого житла"

Ріелтор Олексій Гнучіх висловив контраверсійну думку щодо ринку нерухомості в Україні, чим викликав суспільне обурення. Свій твіт з жорсткою критикою прихильників дешевого житла для "робочого класу" він залишив у Х, станом на день 4 жовтня він набрав 150 тисяч переглядів і викликав масштабну дискусію, зазначають Патріоти України.

Зокрема, він назвав придбання житла без послуг ріелтора і пільгові програми на житло від держави спадком СРСР.

Проте у коментарях назвали його апеляцію до комунізму нерелевантною, адже ринок нерухомості в Україні наразі наповнений "сірими" посередниками, а ціни на житло не є достатньо прозорими.

Також були й значно більш різкі коментарі щодо автора - ріелтора, які набирали в кілька раз більше лайків, ніж сам початковий твіт.


А що б ви зробили?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 15:00

Відкриваємо нову рубрику: що нинішня влада робить неправильно – і як би діяв Уряд національної єдності (і порятунку). Часто чуємо це питання, коли критикуємо владу: "А що б зробили ви?". Давайте розберемо на конкретному прикладі. І фронт, і прифронтова...

Суперниця дивом не постраждала: Одна з найкращих тенісисток світу кинула ракетку в матчі проти українки (відео)

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 13:52

У рамках чвертьфіналу турніру з тенісу українка Юлія Стародубцева (№ 115 WTA) зустрічалася з американкою Корі Гауфф (№ 6 WTA) на турнірі WTA 1000 у Пекіні. У першому сеті стався емоційний момент, коли у представниці США здали нерви, зазначають Патріоти...